Що може бути смачніше за домашню випічку?

Ми всі обожнюємо випічку, особливо домашню. Всі ці спокусливі кекси і мафіни, пухкі булочки та пиріжки, рум’яні пончики, апетитні рулети, розкішні торти… Звичайно, за наші слабкості розплачується фігура. Але, якщо ранок починається з чашечки ароматної кави і повітряної домашньої випічки, можна бути впевненим, що день буде добрим, а настрій піднесеним.

Зрозуміло, що не у кожного є час і хист, щоб пекти печиво вдома, а якість реалізованої різними торговими точками випічки залишає бажати кращого. Для її виготовлення можуть використовуватись продукти низької якості. Питання свіжості іноді навіть піднімати не варто. Часто булочки, торти і пухкі пиріжки лише мають привабливий вигляд, а от смакові поєднання далекі від ідеалу.

На щастя, ви завжди можете замовити домашню випічку: печиво, булочки, рулетики в «Мілані». Ми маємо невеличку пекарню і виготовляємо продукцію, яку за смаком не відрізниш від домашньої випічки.

Зазирнемо одним оком в асортимент Мілани

Ми не обмежуємось лише домашнім печивом, адже існує стільки десертів, якими ми хочемо вас пригостити.

Тістечка. Завдяки різноманітній і корисній начинці: лохина, апельсинова цедра, вишня, кориця, фундук і мигдаль, домашня випічка може з фабричними мафінами та кексами.

Торти та рулети. Це більше індивідуальний підхід. Для масового виробництва це вид домашньої випічки не підходить.

Чому домашня випічка від Мілани?

Ми печемо як для себе і для своєї родини, тому свідомо відкидаємо все, що може нашкодити здоров’ю. Практично кожну печеньку ми робимо вручну і з любовю.

Ми не використовуємо хімічних добавок – ароматизаторів, фарбників і речовин, які роблять магазинну випічку такою яскравою і привабливою. Можливо десь ми втратимо на привабливому вигляді, але наша випічка не зашкодить вам чи вашим близьким, а це для нас головне.

З цих же причин ми у виробництві не використовуємо консерванти. Саме тому наша випічка та печиво не будуть тижнями стояти на прилавках магазинів.

Це не просто слова для того, щоб набити ціну, адже якість нашої продукції підтверджена Стандартами HACCP (англ. «Hazard Analysisand Critical Control Point») — система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок.

Ми працюємо оптом і дрібним оптом, але можемо привезти коробочку смачної випічки вам на офіс.

Для магазинів і роздрібних точок торгівлі у «Мілани» працює нічна доставка, саме тому свіжа випічка чекатиме покупців ще до початку їх робочого дня.

Обговорити деталі співпраці можна за контактними номерами телефонів. Будемо раді пригостити вас своєю випічкою. Звертайтеся!