Доставимо печиво з пилу з жару…

Для щастя багато не потрібно. Трішки солодкого печива, трішки запашної кави, і трішки ніжних обіймів рідних. Що ще може зрівнятися із затишком в сімейному колі, як не ласування улюбленим смаколиком.  Та сьогодні це абсолютно не є проблемою. Адже ні для кого не таємниця, що замовити свіжу та корисну випічку можна в “Milana”.

І просто чудово, що ми маємо таке класне, модерне кондитерське підприємство, що прагне підсолодити нам життя корисними солодощами та робить доставку печива доступною для всіх.

В чому ж загадка їхнього успіху? Все дуже просто. “Milana” створює смачненьке:

  1. ще з 2016 року;
  2. різноманітний асортимент ласощів потішить навіть найбільш вибагливих солодкоїжок;
  3. без жодних хімічних добавок, які є шкідливими для організму;
  4. без консервантів (тому продукція має обмежений термін придатності);
  5. вручну, дбайливо вкладаючи свою любов в кожен шматочок тістечка;
  6. безпечно (якість підтверджено стандартами «Hazard Analysisand Critical Control Point»).

Більше того, тепер можна зробити замовлення будь-куди (магазин, офіс, дім). Ми щиро прагнемо спростити шлях цієї шаленої смакоти до вашого столу!

І класно, що вже не потрібно шукати свої улюблені, апетитні тістечка на прилавках магазинів. Варто лише один раз клікнути мишкою і замовлення буде в дорозі! Адже доставка печива від “Milana” – досяжна реальність.


“Milana” з величезним натхненням працює над довершеністю своїх виробів, тому її ласощі не зрівняються з жодною продукцією інших виробників. Спробувавши лише раз, ви не забудете цей  смак ніколи! Все, що необхідно для цього зробити, так це побалувати себе ніжною випічкою, зробивши замовлення. Обирайте, а ми доставимо вам шматочки щастя:

  • торти (асорті пляцки, баунті, домашній медівник, кавовий, кураж, мікадо, мілківей, наполеон, наполеон з яблуком, насолода, пані Валевська, сирник королівський, спартак, тірамісу, три богатирі, чорний принц);
  • рулети (казка, Мальвіна, рулети в асортименті, фієста);
  • тістечка (абріколь, еклер, зефір, каштанчик в шоколаді, конус в шоколаді, мілка, маскарпоне, мафін асорті, мафін малютка пломбір, медовий тедді, монако, персик, пташине молоко, сердечко з яблуком, сирний кекс з джемом, спарта в шоколаді, суфле абрикос, суфле вишня, тістечко Празьке, трикутник медовий, холодне серце, шоколадна ілюзія, шоколадний мафінчик);
  • печиво (імбирно-медове, американо родзинка, американо шоколад, Андре, асорті до чаю, асорті загадка, асорті пісочне, бджілка, булочка, вівсяне, віночок, ватрушка, вафельна гірка, горішок, домашнє, журавлина, зірочка в пудрі, зірочка в шоколаді, зернятко, зорепад, кекс столичний, кокетка, колечко кокос, конверт квартет, конверт сир-мак, королівська вишиванка, королівське пісочне, круасанчик з ірискою, круасанчик з маком, кукурудза, лайм, ласунчик, міні іриска, маковей, мулатка, пісочне мак, пісочне кокос, пісочне мілана, пісочне малюк, пісочне шоколад, пальчик в пудрі, печиво до чаю пряжене молоко, печиво пряжене в шоколаді, печиво топлене зі смаком кави, пломбірчик, пряник, пряник шоколадний, рогалик джем, родзинка, смаколик лимон яблуко, смаколик полуниця, соленими, софі, сочник, спінер, сюрприз, трубочка, трубочка з пломбіром і вишнею, трюфель, фієрія, французька слойка, фунтик асорті, фунтик банан, чорнобривці, шарлотка, шококоло, шоколадна кокоша.

І як тут можна втриматися серед такого величезного вибору ласощів. Вже самі назви спокушають нас замовити в “Milana”.

Наша продукція покликана заряджати вас чудовою енергетикою.Тому ми все робимо для того, щоб доставка печива була швидкою та піднімала вам настрій на цілий день.

Мить, коли ви відкриєте для себе світ солодкого задоволення від ТМ “Milana” – стане святом у вашому житті.

Чекаємо на співпрацю з вами